Etusivu Konserttikalenteri Tietoa kuorosta Kvartettipalvelu
Sanastoa

HAETAAN LAULUNOPETTAJAA!

Cantabile-kuoro hakee uutta laulunopettajaa (äänenmuodostajaa) alkaen syyslukukaudesta 2019. Kuoron taiteellisena johtajana toimii Dominik Vogt ja laulunopettajana on viimeiset 5 vuotta toiminut Hanna Lammi. Cantabilessa on tällä hetkellä noin 30 aktiivista laulajaa ja sen ohjelmistoon kuuluu musiikkia vaihtelevasti eri tyylisuunnista ja aikakausilta, niin pieniä kappaleita kuin suuriakin teoksia, joista esimerkkeinä vuonna 2018 esitetyt Gabriel Faurén Requiem ja J.S. Bachin kantaatti 106.

Toivomme laulunopettajalta kokemusta juuri kuorojen ja/tai lauluyhtyeiden kanssa toimimisesta. Kuoro harjoittelee maanantai-iltaisin Huopalahden kirkolla 17:40-21:00 ja pitää leirit syksyisin ja keväisin. Laulunopettajan vastuulla on kuoroharjoitusten äänenavauksesta ja äänenmuodostusharjoituksista huolehtiminen ennen varsinaisten harjoitusten alkua sekä yksilölaulutuntien pitäminen kuorolaisille harjoitusten aikana.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa 4. toukokuuta mennessä osoitteeseen juhana.britschgi@gmail.com.
Hakijoiden haastattelut ja koeäänenavaukset järjestetään toukokuun aikana, alustavasti 20. toukokuuta kuoron harjoitusten yhteydessä.

Lisätietoja:
Varapuheenjohtaja Juhana Britschgi, 040 - 671 8750, juhana.britschgi@gmail.com

info@cantabile-kuoro.fi | Jäsensivut